دبیر انجمن علوم سیاسی ایران – شعبه خراسان؛
دکتر محمدجواد رنجکش با اشاره به خواست دولتمردان برای نقد و نقادی در دانشگاهها، گفت: انجمن علوم سیاسی ایران – شعبه خراسان نهادینهسازی، آموزش و تمرین نقد و نقدپذیری را از جمله اهداف اصلی خود قرار داده است.
به گزارش کمیته اطلاعرسانی انجمن علوم سیاسی ایران – شعبه خراسان، دبیر این انجمن به اشاره به برگزاری نخستین نشست و بررسی کتاب از سوی انجمن در هفته جاری، گفت: شش نشست نقد و بررسی کتاب در سال 1393 پیشبینی شده است که نخستین جلسه با همکاری و میزبانی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار میشود.
رنجکش ترویج فرهنگ نقد و نقادی را لازمه بسط عقلانیت در جامعه دانست و افزود: این جلسات محملی برای تمرین نقد و انتقادپذیری به صورت عملی و با مشارکت اساتید، دانشجویان و علاقمندان به علوم سیاسی است.
مدیر پیشین گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد توضیح داد: ترجیح دادیم که به آثار و تالیفات اساتید علوم سیاسی در استانهای سهگانه خراسان بپردازیم و از خودمان شروع کنیم. در نتیجه، برای نخستین جلسه نقد کتاب، تالیف اخیر همکارمان، دکتر سید محمدعلی تقوی به نام «مبانی آیین و اندیشه سیاسی در اسلام» انتخاب شد.
وی ناشر این کتاب درسی را «سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)» اعلام کرد و گفت: این کتاب که اثری در حوزه اندیشه سیاسی اسلام است، اسفندماه سال گذشته منتشر شد.
دبیر انجمن علوم سیاسی ایران – شعبه خراسان در مورد ترکیب نقدکنندگان کتاب، گفت: در این نشست به نمایندگی از دانشگاههای فردوسی، آزاد اسلامی و پیام نور، به ترتیب دکتر روحاله اسلامی، دکتر محمد باغستانی و رضا دانشمندی به نقد و بررسی اثر خواهند پرداخت و مولف کتاب هم نقطه نظرات خود را مطرح خواهد کرد.
شایان ذکر است؛ نشست نقد و بررسی کتاب «مبانی آیین و اندیشه سیاسی در اسلام» روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه ساعت 17 تا 19 در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مشهد برگزار خواهد شد.
